Da li želite da budete deo našeg kluba?

Da li želite da budete deo našeg kluba?

UČLANITE SE

UČLANITE SE

Član našeg kluba se postaje popunjavanjem pristupnice sa osnovnim ličnim i kontakt podacima i uplatom članarine koja važi za tekuću kalendarsku godinu. Cena članarine je 1.500,00 dinara za sva punoletna lica, dok je za sve lica koja su maloletna u trenutku učlanjenja članarina potpuno besplatna, ukoliko je jedan punoletan član porodice već učlanjen u PK Tara. U članarinu je uključeno osnovno osiguranje, dok se, po želji, drugi nivo osiguranja može obezbediti uz doplatu od 1.900,00 dinara.

Svi članovi dobijaju člansku karticu Planinarskog saveza Srbije i mogućnost da ravnopravno učestvuju u planinarskim aktivnostima drugih društava i klubova koji su članovi PSS-a. Klub raspolaže značajnim tehničkim sredstvima i opremom koju je u svrhu sprovođenja specifičnih aktivnosti moguće dobiti na revers.

O dodatnim povoljnostima pri kupovini opreme i aktivnim majicama koje su obezbeđene kroz Redovan godišnji program sufinansiran od opštine Bajina Bašta možete se informisati kod sekretara PK Tara (Rade Josipović – 064/122-66-10).

Planinarski klub Tara